Fendi Qu Tweet Capsule Collection

Terwijl andere fashion designers fashion proberen te combineren met technologie, probeert Fendi haar fashion te combineren met cartoons. En het is prima gelukt. Onlangs heeft Fendi de Qu Tweet Capsule Collection uitgebracht.

Het is een collectie dat komt uit de Resort SS15 collectie, alleen is dit dus gespecificeerd naar de accessoires van de collectie. Zoals je misschien al denkt, bestaat de collectie dus uit tassen die vrolijk en boos kunnen kijken. Ze hebben allemaal zo hun eigen namen. We pikken iets op van een Demi Jours, een handtas die een vogel gezicht erop heeft. De Fendi Petite2jours is bestaat uit meerder kleuren zoals rood/roze en fuchsia en blauw of beige en grijs. Als je er goed naar kijkt zie je ook in deze tassen een vogel gezichtje. Heel kunstig.

Ook cluchtes en portemonnees zijn te vinden in de collectie, net zoals sleutelhangers en sjaals. De expressieve vogelgezichten zijn enorm schattig en ze doen je een beetje denken aan Angry Birds.

Niet dat het overeen komt met elkaar of dat ze hetzelfde zijn, maar deze collectie lijkt toch iets weg te hebben van de collectie die Karl Lagerfeld heeft ontworpen voor zijn kat Choupette. Zou Fendi hiervan haar inspiratie gehaald hebben?

fendi_qutweet-capsule-collection1 fendi_qutweet-capsule-collection2 fendi_qutweet-capsule-collection4 fendi_qutweet-capsule-collection3 03_QUTWEET COLLECTION