Festival armbandjes

Ga jij binnenkort naar een festival? Vergeet dan niet van te voren een paar leuke festival armbandjes aan te schaffen! Deze armbandjes geven jou look net dat beetje extra’s en staan erg leuk. Maar dan moet je natuurlijk wel een paar leuke vinden en weten welke armbandjes op dit moment in de mode zijn. Daar ga ik jullie bij proberen te helpen.

Sieraden worden vaak vergeten en dat is erg zonde. Ze kunnen je look namelijk helemaal afmaken en je uitstraling een echte boost geven, zo ook armbandjes. Ze geven je pools iets vrouwelijks en tegelijkertijd ook iets vrolijks. Ik zou je willen aanraden dit seizoen te gaan voor armbandjes in vrolijke felle kleurtjes. Kleurtjes zijn namelijk weer erg in de mode en dus ook onder de sieraden. Laat die zwarte armbandjes dus maar thuis liggen en ga voor een vrolijk kleurtje!

Ook leuk is het om meerdere armbandjes tegelijkertijd te dragen. Ga dan wel voor dunne bandjes. Anders heb je kans dat je arm er iets te vol uit gaat zien. Als je perse wilt dat één armbandje er uit springt is het ook verstandig om voor niet te volle polsen te gaan. Anders valt je armbandje helemaal weg. Dat zou zonde zijn.

Dit armbandje is echt een van mijn favoriete. Het armbandje is werkelijk prachtig. Hij is niet al te groot waardoor hij ook lekker zit en niet teveel opvalt en afleidt van de rest van je outfit. Daar moet je namelijk ook altijd nog rekening mee houden.

Wat ook erg trending is momenteel zijn de armbandjes met tekst. Ga voor een licht gekleurd armbandje, bijvoorbeeld wit of beige en voor fel dik gedrukte letters. 

Vul beide polsen met verschillende soorten sieraden. Zo kan je goed variëren en kan je meerdere kanten van jezelf laten zien.

Wauw! Dit armbandje is een echte must have voor elke vrouw die er graag feestelijk en vrolijk uit wilt zien! En wie wil dat nou niet?

weheartit.com

Authored by: Redactie