Festival kleding online

Het festival seizoen is al volop begonnen. Maar daar hoort natuurlijk ook een goede outfit bij. Jullie kunnen in ieder geval stoppen met zoeken, want wij zochten online een leuke festival outfit voor je bij elkaar.

Forever21 heeft de leukste shorts en tops die perfect te dragen zijn naar een festival. Zo kwamen we deze leuke crop top tegen, met speelse fringes eraan. Fringe tops zijn helemaal hot dit seizoen en zeker festivalproof. De fringe top combineer je met een stoer spijker short. Het short heeft onafgewerkte randen en details.De zwarte sandaaltjes zullen er goed onder staan. De leren sandaaltjes hebben mooie cut out details en hebben een rits op de achterzijde, Om deze festival look helemaal af te maken zet je nog een zwarte zonnebril op. Deze zonnebril heeft mooie ronden klassieke glazen. Met deze outfit ben jij helemaal klaar om te feesten op een festival.

Benieuwd naar de outfit? Bekijk de outfit hieronder en shop hem snel bij Forever21. Wat vinden jullie van de festival outfit?

festival1

Forever21. €12,75.

short

Forever21. €15,75.

 

festival2

 

Forever21. €19,90.

festival

 

Forever21. €5,90.

 

 

 

Authored by: Celine

Geef een reactie