Festival laarsjes

Heb jij binnenkort een festival en heb je al een heel outfit bij elkaar weten te vinden, maar twijfel je nog over de juiste schoenen? Weet jij niet zo goed wat voor schoenen goed passen bij een festival outfit en kan jij hier wel wat hulp bij krijgen? Dan ben jij hier op de goede plek. Ik ga jou een aantal tips geven bij het uitzoeken van een paar mooie festival schoenen.

Allereerst wil ik je aanraden te gaan voor laarsjes! Ik zou specifiek niet voor sneakers of gympen gaan. Hiermee val jij namelijk absoluut niet op, want de meeste mensen dragen sneakers naar festivals. Ga dus voor iets anders en ga voor laarsjes! Het enige nadeel aan laarsjes is dat een groot deel van de laarsjes niet geschikt is om te dragen naar een festival. Laarsjes met hak en erg dure exemplaren kan je maar beter mijden. De kans dat er wat met jou laarzen gebeurd op een festival is namelijk altijd aanwezig en het zou zonde zijn wanneer jij er dan veel geld voor zou hebben betaald.

Echte festival laarsjes vind ik toch wel deze laarsjes! Naast dat de laarsjes erg trendy en hip staan zitten ze namelijk ook nog eens heerlijk! Ze lopen goed en gaan niet snel pijn doen aan je voeten. Dit is erg belangrijk, want bij festivals sta je vaak een lange tijd achter elkaar stil. Dan kunnen je schoenen al snel gaan knellen. Probeer dat altijd voor te zijn, want pijnlijke voeten kan je hele dag bederven!

Houd jij niet zo van zacht roze, maar vind jij het model van de vorige laarsjes wel erg leuk? Wees dan niet getreurd! De laarsjes zijn ook te koop in het zwart!

Deze laarsjes zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren kleding en zijn door de veters goed af te stellen op jou voeten. De laarsjes zitten erg lekker en staan stoer.

Of ga voor lekker creatieve laarzen.

Bikerboots zijn altijd goed!

weheartit.com

Authored by: Redactie