Fijne sweaters van ASOS

We hebben allemaal wel eens zo’n dag dat je eigenlijk nergens zin in hebt en het liefst de dag doorbrengt in bed met chocola, popcorn, een zak chips, warme chocolade melk en een grote stapel films. Helemaal in de winter. En met op zijn tijd zo’n relax dagje is natuurlijk helemaal niks mis. Het lekkerst is om jezelf op zo’n dag je verstoppen in een grote, zachte trui.

Wij zijn op de website van ASOS gaan rondneuzen en vonden daar verschillende truien die ons ideaal leken voor een lekker dagje niksen. En als je een beetje houdt van de laid-back, relaxte stijl kan je deze sweaters ook prima aan op een wat actievere dag zoals bijvoorbeeld een dagje school. Met capuchon en zonder capuchon, met print en zonder print, cropped of normale lengte, we hebben met verschillende dingen rekening gehouden tijdens het uitzoeken van deze chill truien.

Bekijk hieronder vier fijne truien, die ook nog eens fijn geprijsd zijn!

trui

 

Only Optical Sweatshirt, €31,43
De trui met leuke optische print is ideaal voor een dagje thuis op de bank, maar kan er ook prima mee door als je de deur nog uit moet!

 

trui1

 

ASOS Cropped Sweatshirt in Super Soft Touch Fabric, €25,71
De beschrijving van het materiaal van deze trui spreekt ons wel aan super soft touch fabric… Wie wil daar nou niet in wegkruipen!

 

trui2

 

Puma Hooded Sweatshirt with Cown Neck detail, €35,72
Deze trui is ideaal als je een beetje van een sportieve look houdt.

 

trui3

 

ASOS Hoodie in super soft slouch fabric, €35,72
Deze cropped trui van ASOS in een zachtroze kleurtje en met capuchon is de perfect trui voor een luie middag.