Firetrap

Firetrap kleding

Firetrap is opgericht in 1993 en is een super scherp denim-en lifestyle merk. Het heeft steeds edgie elementen van dressing en is het buitenbeentje van de Britse cultuur. Geboren in een tijdperk van brit-pop, jongen’s mags en het mode terras 2009 werd Firetrap opnieuw geëvalueerd. Het merkt kreeg publieke perceptie, de toekomstige richting, stijl en boodschap, hun DNA. Firetrap had het gevoel dat het in 2009 tijd was voor merk integriteit en innovatie en dus kregen ze vertrouwen om hun eigen unieke toekomstige richting ‘Londengewoonte’ te definiëren.

Firetrap besloten dat bij elke eigentijdse stijl, trend en jeugdcultuur in de steden Londen, Parijs, New York en Tokyo ze dit zouden terug brengen naar hun creatieve geboorteplaats – Londen. Ontworpen in Londen door de Britse ontwerpers, is Firetrap een spiegel van Londense stijl, cultuur en houding naar het voorbeeld van de diverse bezienswaardigheden, geluiden en smaken die het leven van Londen definiëren. Winkels en DNA reflecteren deze verschuiving in merkidentiteit en presentatie van Firetrap’s experimentele, progressieve en zanderige houding doordrenkt met legendarische subversieve humor van Londen en rebelse rock ‘n’ roll spirit.
De Firetrap stand-alone winkels zijn al lange tijd een bewijs van het merk.

De winkels tonen aan dat Firetrap progressief is en dat ze vooruit denken. De Britse geest en donker, rebelse houding komen naar voren. Compleet met agressieve antiek, netsnoer kroonluchters, isolatoren en elektrische dozen, gewalst staal, denim muren en padded cell paskamers, laten ze dit op een unieke wijze zien. De maakt veel indruk en zorgt voor een unieke moderne industriële twist.

Het merk is stevig verankerd en wordt internationaal verkocht in meer dan 30 landen en heeft ongeveer 1.500 deuren over de hele wereld. Er zijn momenteel acht stand-alone winkels in het VK en hun e-commerce site Firetrap.com loopt goed. Ver van het Verenigd Koninkrijk is Firetrap kleding ook een belangrijke speler wereldwijd, met concessies in heel Europa, waaronder Italië, Duitsland en Frankrijk.

Authored by: Tara

Geef een reactie