FKA Twigs voor The Wild Magazine

Zangeres FKA Twigs, wiens echte naam Tahliah Debrett Barnett is, heeft nog niet heel veel bekendheid in Nederland. FKA Twigs heeft deze zomer haar debuutalbum LP1 uitgebracht maar is ook onlangs in het nieuws geweest door racistische opmerkingen van Robert Pattinson fans. De zangeres heeft waarschijnlijk een relatie met de Twilight-acteur, en daar zijn de fans niet blij mee. De Twitter van FKA Twigs werd overspoeld met racistische opmerkingen en berichten van fans over hoe ze Robert niet verdiende. FKA Twigs reageerde hierop door de Tweeten dat racisme onaanvaardbaar is in de echte wereld, maar ook online.

Dat je niet met de zangeres moet sollen laat ze zien in de shoot voor The Wild Magazine. De zangeres draagt donkere make-up, veel piercings, stoere en uitdagende outfits met veel zwart en metallic. De hele shoot straalt iets duisters en mysterieus” uit, net als haar muziek. In een van de shots zie je de zangeres onderuitgezakt op een zilveren troon met zwarte bekleding zitten gekleed in een sexy outfit met metallic details en enkellaarzen met een hoge hak.

In het interview met The Wild Magazine vertelt de zangeres over haar verleden en het feit dat haar familie niet veel geld had. Ook komt haar muziekcarrière en haar weg naar de top ter sprake. Het hele interview is op de website van The Wild Magazine te lezen.

2

1

3

4

5