Fluor armbandjes

Fluor armbandjes zijn echt helemaal geweldig. Ze zijn heerlijk zomers en ze passen overal bij. Fluor armbandjes passen ook helemaal bij de mode van nu. Iedereen draagt kleurtjes en leuke printjes, deze leuke armbandjes passen daar dus erg goed bij. Ik heb natuurlijk wel een paar favoriete fluor kleurige armbandjes, maar eigenlijk zou zouden alle kleuren goed van pas komen! Er zijn namelijk erg veel verschillende soorten en kleuren en dat past lekker makker met je kleding.

Het leuke van deze armbandjes is, dat je ze bijna altijd gewoon om kunt houden. Meestal zijn ze namelijk van touw of rubber en gaan daarom niet snel kapot. Op deze manier heb je ze altijd bij je, zelfs onder de douche! Deze armbandjes worden ook vaak als vriendschapsarmbandjes gegeven.

Deze armbandjes zijn bijvoorbeeld origineel omdat er gouden ringetjes doorheen zitten. Je kunt ze daarom makkelijk dragen met andere sieraden die ook goudkleurig zijn. Het past goed bij elkaar en het ziet er dan uit als een geheel.

Vaak hangen er ook leuke hangertjes aan de armbandjes. Dat maakt het wel extra leuk. Bij de fluorarmbandjes zie je veel peace tekens. Daarom doen deze armbandjes me ook een beetje aan festivals denken. Het is erg leuk dat ze nu ook echt in de mode zijn zodat je ze gewoon op een ‘normale’ dag kunt dragen en niet alleen tijdens feesten. Omdat de armbandjes bij wit worden gedragen vallen ze extra op.

Op deze look kun je echt zien dat deze bandjes tegen alles kunnen. Zelfs bij de zee kun je ze dragen. Zelf heb ik ook erg vaak armbandjes zoals deze om. Als de vakantie dan voorbij is, kijk ik er naar terug en denk ik aan alle leuke herinneringen. Het is dus erg fijn dat ze zo lang mee gaan!

Het is al helemaal leuk als ze door vrienden of vriendinnen gegeven zijn. De gekleurde armbandjes van touw worden vaak als vriendschapsarmband gebruikt. Je kunt er ook erg veel bij elkaar dragen, dat staat super vrolijk.

weheartit.com

Authored by: Redactie