Foute party kleding

Je komt allemaal wel eens op een leuk feestje en dan doe je je uiterste best om er goed uit te zien toch? En met een beetje gezond verstand lukt dat ook wel. Maar er zijn altijd mensen die het toch niet helemaal begrijpen en foute party kleding aantrekken.

Je kunt je ogen er niet van af houden, het setje combineert niet of de kleuren zijn niet goed of het is zelfs gewoon verwassen. En dan kan het natuurlijk ook nog zo zijn de er foute party kleding wordt aangetrokken wat nooit gemaakt of uitgevonden had moeten worden.

Naast foute party kleding kun je ook nog foute party make-up tegen komen! Fluorescerende make-up is leuk voor op een foto of in een video clip, maar voor mensen zoals jij en ik die een keer een leuk feestje bezoeken is dit een echte no-go! Geheid dat geen enkele jongen je wilt zoenen met deze fluorescerende lippenstift op!

Sorry maar kleding met een print van een tekenfilm figuur of iets dergelijks scoort bij mij in ieder geval niet zo hoog op het gebied van party kleding en eerlijk gezegd vind ik dit behoorlijk foute party kleding.

Het kan natuurlijk altijd een keer erger dan gewoon een beetje foute party kleding, je kan ook gewoon erg vreselijk enorm foute party kleding aantrekken. En dat dat niet alleen vrouwen overkomt, bewijst deze man. In de allereerste plaats snap ik niet wie deze Bert en Ernie jumpsuit in vredesnaam ontworpen heeft. Diegene moet gelijk stoppen en een ander beroep gaan kiezen. En tenzij de man een goed excuus heeft, moet dit pak linea recta ritueel verbrand worden!

Als vrouw kun je er best leuk uitzien en er dan toch nog foute party kleding van maken. Erg moeilijk is dat niet zoals je hier kunt zien.

Authored by: Redactie