Franje Bikini

De zomer is in aantocht, het is weer tijd voor een nieuwe bikini en dat is natuurlijk altijd lastig met zoveel keus. De Franje bikini is de trend op het gebied van badmode. De Franje bikini is een stijlvolle en modieuze bikini waar zelfs zangeres Rihanna al mee op het strand is gespot, net als actrice en zangeres Ashley Tisdale. Ook Kim Kardashian en Beyonce zijn al gespot. Wil jij er ook net zo trendy bijlopen als deze sterren? Dan is er goed nieuws bij www.franjebikinis.nl zijn deze nu ook in Nederland verkrijgbaar!

De franje bikini is beschikbaar is vijf kleuren: Blauw, Paars, Oranje, Wit & Zwart. Bij franjebikinis.nl betaal je nu geen verzendkosten voor deze prachtige bikini! De huidige levertijd van deze bikini’s bedraagt 3 werkdagen.

De franje bikini’s zijn gemaakt van Katoen, nylon 88% & spandex 12%. De franje bikini’s zijn de trend van nu. Deze modieuze Franje bikini’s met prachtige franjes en softpadded cups wordt als setje geleverd, je ontvangt een topje en een broekje in dezelfde kleur.

De Franje bikini is een musthave voor deze zomer. Met deze sexy bikini ben jij helemaal klaar voor de zomer. Zien wij jou binnenkort lopen op het strand is deze trendy bikini?

Actie: Wanneer u een bestelling plaatst bij franjebikinis.nl met de actiecode “20%OFF” ontvangt u 20% korting op uw bestelling!

Authored by: Hesther