Gaastra dames winterjas

Bijna iedereen kent het merk Gaastra wel. Al jarenlang maakt dit merk stoere kleding met een nautische achtergrond. De twee kledinglijnen van Gaastra omvatten een lijn volledig toegespitst op kleding die tegen een stootje moet kunnen en wind en waterdicht is. Typisch kleding voor zeilraces bijvoorbeeld. Daarnaast heeft Gaastra een meer casual lijn, die heel sportief is en waar ook duidelijk de nautische elementen terugkomen. Niet voor niets dat de Gaastra dames winterjas zo geliefd is.

Een Gaastra dames winterjas is lekker warm, hip en sportief. Als dat je kleding- en leefstijl is dan zit je met zo’n jas dus helemaal goed deze winter. Neem eens een kijkje in de dichtstbijzijnde store of online en zie de uitgebreide collectie dames winterjassen.

Gaastra dames winterjas roze

 

Aan de liefhebbers van roze heeft Gaastra zeker gedacht. Er zijn meerdere jassen in deze vrouwelijke kleur. Deze Gaastra dames winterjas is bijvoorbeeld heerlijk gewatteerd, en heeft een zilverkleurige voering.

Gaastra dames winterjas beige

 

Houd je van wat langere winterjassen, dan zit je ook goed bij dit merk. Deze Gaastra dames winterjas valt mooi lang, heeft verschillende functionele zakken en een capuchon afgezet met een hippe nep-bontrand. Door het taillestuk in deze jas, creƫer je ook in no time een mooie silhouet, en dat met een gewatteerde winterjas!

 

Gaastra dames winterjas groen

 

Lekker opvallen doe je zeker met deze groene Gaastra dames winterjas. Lekker sportief gewatteerd, maar de stiksels lopen weer net even anders dan anders, wat deze jas bijzonder maakt. Let vooral ook op de verticale stiksels aan de onderkant van de jas, die je taille accentueren.

Gaastra dames winterjas rood

 

Rood en blauw zijn beide nautische kleuren en deze kom je dan ook veelvuldig tegen bij dit hippe merk. Deze rode Gaastra winterjas is daar een goed voorbeeld van, en hier is het rood dan ook gecombineerd met een mooie donkerblauwe voering. Een ding is absoluut zeker: in een Gaastra dames winterjas ga jij het niet koud krijgen.

Authored by: Redactie