Gaten maken in spijkerbroek

Je hebt waarschijnlijk wel een spijkerbroek die super lekker zit en die je vaak draagt. Het nadeel is dat die spijkerboek dan ook snel slijt. Gelukkig is dat heel erg hip een met een beetje creativiteit kun je zelf gaten maken in je spijkerbroek en hem zo helemaal hip maken.

Gaten maken in je spijkerbroek is helemaal niet moeilijk en er is inspiratie en voorbeelden zat op internet te vinden en ook in de winkels kun je voldoende idee├źn op doen. Er zijn verschillende mogelijkheden, van kleine gaten tot hele grote en van weinig tot heel veel. Aan jou de keus.

Ook in je korte spijkerbroek kun je gaten maken zoals je hierboven ziet. Persoonlijk houd ik er niet zo van als je duidelijk de zakken ziet zitten, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Als je kiest voor veel en grote gaten maken in je spijkerbroek, dan is er nog een optie om dit extra te pimpen. Je kan namelijk achter de gaten vrij makkelijk met ene naaimachine een andere stof zetten. Dat kan een hippe contrasterende kleur zijn, of een opvallend patroon. Maar je kan zoals hier ook kiezen voor een lichtblauw kant voor een subtieler effect.

Bij deze zwarte spijkerbroek zijn evenwijdige gaten gemaakt in de breedte en daar is dan zwart kant achter gezet. Zo krijg je met weinig werk toch een leuk nieuw effect in je spijkerbroek.

Wil je eens wat anders dan een gat in de breedte in je spijkerbroek, dan kun je ook even lekker tegendraads zijn. Je maakt gewoon een verticaal gat op je knie in je spijkerbroek!

En vind je al die gaten en stof er achter eigenlijk helemaal niks? Dan maak je toch lekker en piepklein gat in je achterzak! Op die manier hoef je niet gelijk all the way te gaan.

Authored by: Redactie