Gebreid vest combineren

Er is een item die je deze winter niet mag missen in je garderobe en dat is een gebreid vest. Gebreide vesten zijn heerlijk warm oder je winterjas als je de kou in moet, maar ze zijn ok ideaal om lekker in weg te kruipen tijdens een avondje tv kijken met een kop warme chocolademelk.

Er zijn op dit moment allemaal verschillende soorten gebreide vesten te koop die verschillen in kleur, materiaal en model. Op dit moment zijn vooral de lange gebreide vesten enorm populair, maar deze trend is vooral weggelegd voor de lange meiden. Kleinere meiden kunnen beter kiezen voor een model die niet langer is dan tot ongeveer halverwege je bovenbeen.

Je vindt gebreide vesten in de meest uiteenlopende kleuren. Met een zwart, grijs of wit gebreid vest zit je altijd goed. Deze kleuren zijn eigenlijk non stop in de mode en zijn super gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Deze winter zijn ook koningsblauw, olijfgroen en okergeel trendkleuren.

Een lang gebreid vest kan bijna overal mee gecombineerd worden. Ze staan geweldig op skinny jeans, maar ook op jurkjes en rokken staan de verste goed. Met wijde kleding onder een vest krijg je een nonchalante laidback look, en met strakke kleding onder een gebreid vest creëer je een vrouwelijke outfit.

Wat vind jij va gebreide vesten?

4030188_cardigan

 

Rebecca Wing, 

 

3795950_LB

 

Monica Kalinina,