Gekke jurken

Er zijn natuurlijk altijd jurken die net even wat anders zijn dan andere jurken en daarom op zijn minst apart te noemen zijn. Dat is helemaal niet erg en kan zelf hartstikke leuk zijn, want aan aandacht geen gebrek. Nu zijn er ook jurken die beter kunt bestempelen als gekke jurken.

De meeste van die gekke jurken zijn eigenlijk helemaal niet draagbaar en het zijn dan ook meer creatieve uitspattingen van designers. Sommige zijn heel kunstig en bijzonder, terwijl andere toch enige vraagtekens oproepen rondom de geestelijke gesteldheid van de ontwerper. Al die gekke jurken zijn in ieder geval wel leuk om naar te kijken.

Zo had een ontwerper waarschijnlijk erg veel oud papier en maakte van oude kranten deze gekke jurk. Het lijkt me niet comfortabel zitten, maar kunstig is het zeker wel. Probeer maar eens een krant zo netjes in de plooi te krijgen en dan ook nog alles zonder te scheuren aan een rok te bevestigen. Ik doe het hem in ieder geval niet na.

 

Als je allergisch bent voor bloemen en dus geen bruidsboeket wilt op je trouwdag, dan zorg je toch dat je zelf gewoon één grote bos rozen wordt? Dat is zo ongeveer wat de ontwerper van dit soort gekke jurken gedacht moet hebben. Een trouwjurk bezaaid met roze en fuchsia rozen, zorgt er in ieder geval voor dat niemand zijn ogen van je af kan houden.

Ligt je zolder nog bezaaid met oude barbies, maar ben je eigenlijk al een beetje te oud om er mee te spelen? Geef ze dan nog ene tweede ronde, want weggooien is zonde! Maak er gewoon gekke jurken of rokjes van zoals hier. Lijkt me eerlijke gezegd nogal een toer om naar de wc te gaan…

Deze bijzondere gekke jurk lijkt zo uit een sprookje gestapt, alles wat eigenlijk niet kan is in deze jurk verwerkt. Kijk er maar eens goed naar en ontdek telkens weer wat anders.

Authored by: Redactie