Gekleurde Adidas sneakers

Waarom voor een standaard kleur sneaker kiezen zoals blauw, zwart of groen, terwijl je ook voor gekleurde Adidas sneakers kunt kiezen? Lekker opvallend, lekker gek, lekker fel: zo loop je niet onopgemerkt over straat.

Gekleurde Adidas Sneakers zijn er in verschillende soorten, dus voor elke smaak is er wel wat bij. Va heel extreem tot gewoon lekker trendy. aan jou de keus!

Als je echt een keer uit je dak wilt gaan, moet je deze gekleurde Adidas sneakers eens proberen. Een bepaald energiedrankje geeft je vleugels, maar deze Adidas sneakers zeker ook! Mooi door het gebruik van verschillende kleuren roze, blauw en geel op een beetje graffiti achtige stijl.

Een beetje minder opvallend, maar zeker niet minder mooi, zijn deze gekleurde Adidas sneakers. Hoewel de basis zwart is, vallen ze toch op door het gebruik van verschillende felle kleuren en het zwart gespikkelde deel boven de zool.

Zoek je naar en leuke combinatie voor bij je gekleurde Adidas sneakers? Denk dan eens aan een broek die dezelfde kleur heeft als één van de kleuren in de schoen, in dit geval de veters. Je moet inderdaad wel lef hebben om een fel oranje broek te combineren met Adidas sneakers in roze, rood, geel, wit, oranje, groen en blauw. Je staat in ieder geval zeker weten in het middelpunt van de belangstelling!

Hoe cool zijn deze Adidas sneakers? Door het materiaal nemen deze sneakers alle kleuren aan die je maar kunt bedenken. Wat voor outfit je ook aan trekt, deze sneakers matchen zeker weten prima. Hoef je in ieder geval niet meer uren voor de kast te staan om het juiste paar in de juiste kleur te vinden.

En als bovenstaande allemaal een beetje te veel voor je is, dan kun je ook kiezen voor deze gekleurde Adidas sneakers. Deze sneakers zijn zeker opvallend, maar er is slechts met één kleur gewerkt en eventueel ton sur ton.

Authored by: Redactie