Gekleurde sjaals en mutsen van de H&M

Jullie wisten vast allemaal al dat er deze herfst veel kleuren worden gedragen. Dat is super leuk, maar wat nou als je niet al je kleren in kleuren wil kopen. Nou, daar is een oplossing voor! Je hoeft namelijk niet meteen al je kleren in kleurtjes te gaan kopen. Je kunt ook gewoon je accessoires in een kleurtje nemen. Dit is meestal goedkoper en het staat ook nog eens heel leuk. Opvallende gekleurde accessoires zijn de sjaals en mutsen van de H&M. Ze zijn zo fel gekleurd dat ze bijna licht geven. Eigenlijk is dat wel heel erg leuk, want dit kun je goed combineren met basic kleding. Je valt dan wel enorm op door die gekleurde sjaal of muts, maar als je daar geen zin meer in hebt doe je ze gewoon af! Zo makkelijk is het eigenlijk.

De sjaals zijn natuurlijk weer verkrijgbaar in vele soorten vormen. De H&M heeft bijvoorbeeld ronde sjaals, deze moet je over je hoofd trekken en dat is voor sommige mensen niet zo handig. Veel mensen krijgen in de winter statisch haar van deze sjaals, maar als je daar geen last van hebt is er geen probleem. Er zijn ook veel lange, korte, dikke en dunne sjaals te koop bij de H&M. Ze zijn natuurlijk wel allemaal gekleurd. Het is natuurlijk wel leuk als je een sjaal en een must neemt in de zelfde kleur. Het lijkt dan iets meer een eenheid. Als je nou nog meer wil opvallen en nog meer kleurtjes wil gebruiken kun je er ook voor kiezen om twee verschillende kleuren te nemen.

Deze groene sjaal van de H&M past helemaal bijde trends van deze herfst en winter. Groen is namlijk een hele populaire kleur op het moment. Als je voor deze sjaal kiest ga je dus helemaal mee met alle trends en loop je er ook niet bij als een clown. Het is een goede midden weg. Deze sjaal is al te koop vanaf 9,95 en is in nog veel meer kleuren te koop!

Deze gele muts van H&M valt enorm op. Als je deze muts draagt ben je niet te missen. Het is een leuke accessoire die je makkelijk in je tas kunt stoppen als je er even geen zin meer in hebt. De muts is te koop vanaf 4,95. Niet zo duur dus voor een leuke trend.

Authored by: Redactie