Gekleurde zonnebrillen

Wil je eens wat anders dan anders? Zie je de wereld door een roze bril? Kies deze zomer dan eens voor gekleurde zonnebrillen. Er zijn zoveel verschillende modellen en kleuren gekleurde zonnebrillen te krijgen, dat er altijd wel eentje is die bij jou of de gelegenheid past.

Met gekleurde zonnebrillen geef je je outfit net even dat beetje extra en zie je er in de zomer extra fleurig uit. Kijk maar eens naar de gekleurde zonnebrillen die ik voor je gevonden heb.

Als je verliefd bent en graag alles door een roze bril ziet, dan is deze bril absoluut voor jou! Een roze hartvormig model maakt iedereen duidelijk in wat voor stemming je bent.

Voel je je een beetje spacy? Dan is dit jouw zonnebril! Een mooi baluw montuur met zwarte print en de galzen zijn voorzien van een stukje zonnestelsel. Ben eigenlijk benieuwd of je nog wat ziet door deze bril, maar misschien is dat wel helemaal niet de bedoeling.

Houd je meer van groen gekleurde zonnebrillen, dan kun je dit groene wayfairer model overwegen. Een model zonnebril dat terug is van eigenlijk nooit weggeweest, maar nu in allemaal hippe kleuren. Was dit model in de jaren tachtig alleen in het zwart te krijgen, nu heb je alle kleuren van de regenboog en zelfs het glas doet mee! Hoe hip wil je het hebben?

Als je keuze uitgaat naar een rood gekleurde zonnebril dan is deze combinatie supermooi. Stift je lippen in een zelfde kleur rood als je zonnebril en niemand kan zijn ogen van je afhouden. En met die donkere glazen kun jij in ieder geval ongezien iedereen in je omgeving bespieden!

Kies je voor felle gekleurde zonnebrillen zoals deze gele, dan is juist de combinatie met een andere felle keur lippenstift erg geslaagd. Hier is gekozen voor een fuchsia lippenstift die erg goed matcht met het geel van de bril.

Authored by: Redactie