gele blazer combineren

Geel is de hipste kleur van dit seizoen. Geel is helemaal in de mode en je kunt overal gele kledingstukken vinden. Een kledingstuk dat heel erg mooi en handig is, is een colbertje. Het is dan ook erg leuk om een geel colbertje te dragen deze zomer en lente!

Het is dan natuurlijk wel handig om te weten waar mee je dit colbertje moet dragen, gelukkig is dat niet zo moeilijk. Geel is namelijk veel makkelijker te combineren dan je denkt. Het licht er natuurlijk ook aan welke tint geel je graag wilt. Geel past ook bij veel meer haar en huidskleuren dat je zou denken. Veel mensen zijn namelijk bang dat geel hun niet staat.

Geel met wit is een goede combinatie als het een felle kleur geel is. Als het pastel geel is, wordt het vaak een beetje flets en komt je gezicht en outfit niet goed uit. Het is ook leuk als er een printje gedragen wordt bij geel. Bij dit colbertje zit het printje in de binnenkant, er handig!

De meeste mensen denken dat zwart niet mooi staat bij geel, maar hier boven zie je dat het tegendeel waar is. Als het streepjes met zwart en geel waren, was het misschien een ander verhaal maar dit staat heel erg leuk! De gele blazer komt nu veel beter tot zijn recht.

Blauw en geel passen perfect bij elkaar. Het maakt niet uit of het lichtblauw of donkerblauw is. Alle tinten blauw kun je combineren met geel. Ook als het pastel geel is. Dat staat namelijk erg fris en zomers.

Als je een geel colbertje met een witte broek gaat combineren, moet je wel zorgen dat er ook donkere kleuren in je outfit zitten. Bijvoorbeeld een shirtje of een blouse. Je hebt anders snel de kans dat je er heel erg licht uit ziet en dat je hele outfit erg raar wordt. Een donkerblouse blouse past daar bijvoorbeeld goed bij.

Spijkerstof staat altijd mooi bij geel! Een mooie jeans met een geel colbertje kan dus nooit slecht uitpakken.

weheartit.com

Authored by: Redactie