Gele Jurk

De gele jurk is een echte eye-catcher in de zomer van 2013. Geel is een van de meest frisse kleuren die je kunt dragen en kan bij vrijwel iedere huidskleur gedragen worden. Vooral bij donkere en getinte vrouwen komt de kleur geel helemaal goed tot zijn recht, dus in de zomermaanden wanneer je een tintje hebt is het echt een onmisbaar item. Een gele jurk is een opvallend item waarmee je zeker de aandacht naar je toe zult trekken. Het kan goed gecombineerd worden met andere warme tinten zoals rood en oranje, maar geel kan ook heel goed in combinatie met blauw of groen.
Doordat het combineren van felle kleuren creëer je een echte color blocking outfit, wat helemaal de trend is van zomer 2013.

 

 

 

Color blocking kom je ontzettend veel tegen in de zomercollecties van 2013 en daarbij is geel toch wel een van de hoofdkleuren. 

Een geel jurkje is een item dat goed gecombineerd kan worden met een spijkerjasje of spijker giletje en een leuk slippertje of laarsje eronder. Ook in combinatie met roze of rood komt je gele jurkje heel goed tot zijn recht. Neon geel is een kleur die voornamelijk in de zomer veel in de collecties komt te hangen, hiermee steel je zeker de show!

Oker geel is dé kleur van winter 2013.

 

 

 

Oker geel is een kleur die je steeds vaker terug ziet in kledingstukken zoals broeken, colberts en tops. De kleur kan in de wintermaanden goed gecombineerd worden met zwart, bruin en cognac maar ook zeker met donker blauw en donker groen. Oker geel in combinatie met een lammy jack is echt helemaal trendy deze winter. Het is een kleur die op valt en waarmee je de aandacht naar je toe zult trekken. Daarnaast geeft het je een warme uitstraling. Een oker gele jurk kan jou zowel een casual uitstraling geven als een ietwat nettere uistraling. Oker geel in combinatie met stoere boots en een stoer jackje geeft jou een casual uitstraling terwijl een oker geel jurkje met een panty en high heels een chique uitstraling creëert.

Authored by: Tara