Gelukkig na scheiding

Gaan door een scheiding is een zeer uitdagende tijd in een persoons-leven . Het is moeilijk aan te passen aan het zijn weer single , evenals levende  van een gehuwd  persoon is, vooral als je getrouwd zijn geweest voor vele, vele jaren .

Uiteindelijk , je begint te denken over dating , maar het wordt gesuggereerd dat u uw tijd in beslag nemen . Gebruik deze kostbare kans om jezelf te herontdekken . Denk aan deze tijd in je leven als een avontuur om de echte te verkennen u . Als u buiten het huis in combinatie met een moeder en vrouw voor de laatste tien , vijftien of twintig jaar hebben gewerkt , kan je jezelf kwijt langs de weg. Zeker niet met opzet , maar zoals de meeste vrouwen proberen het allemaal zomoeders , vele malen we onze eigen wensen en behoeften in de wacht om onze gezinnen en banen soepel te houden!
Haal diep adem en Laten we eens beginnen met onze ware passies en de Real Me herontdekken nu opstaan ​​!
1 . Koester Uw Gifts Binnen
Realiseren we zijn allemaal geboren als  is een moeilijk concept voor veel vrouwen om te geloven over zichzelf . Denk na over hoe prachtig je werkelijk bent ! Na verloop van tijd , zou je vergeten bent uw unieke gaven en zijn alleen maar aan wat je houd niet over uzelf of uw leven . Stel een nieuwe intentie , vanaf vandaag, om een lijst van al uw grote kwaliteiten en lees die lijst elke dag. Blijven lezen totdat je het geloven . Voorbeelden : mooie glimlach , vriendelijkheid , vrijgevigheid , blijven gaan . Uw lijst is eindeloos , wanneer je begint te focussen op uw grote kwaliteiten . Sta jezelf toe om het glanzend goud binnen te zien . ITIS er al!
2 . Geef jezelf een pauze
Tijdens en na een scheiding is het gebruikelijk om het gevoel van rouw , vergelijkbaar met die van het verlies van iemand . Veel vrouwen voelen de behoefte om bezig om hun gedachten af te houden van deze stressvolle tijd , zoals overuren of het schoonmaken van het huis van boven naar beneden te blijven , maar laten we dit keer ook jezelf verwennen . Ruilhandel met een vriend of buur om je kinderen te kijken of laat het werk een paar minuten te vroeg , zodat u kunt stoppen om te zitten op een bankje lang genoeg om dat gevoel van de unieke en bijzondere je krijgt. Neem deze tijd om het leven te ervaren , zelfs voor slechts 10 minuten zonder gevoel als een vrouw, moeder , zus of daughterÖ je gewoon !
Ja, je verdient het om iets speciaals te doen voor jezelf . Het kan zo simpel zijn als het nemen van een bad of een wandeling naar het winkelcentrum of het lezen met uw favoriete kopje thee een boek. Geef jezelf toestemming – itis ok- Vergeet niet , hoe gelukkiger je bent, hoe gelukkiger je familie !

Authored by: Gabrielle Vaartjes

Geef een reactie