Gemma Ward is officially back!

Van 2004 tot 2007 was Gemma Ward dé it-girl op het gebied van fashion. De Australische liep modeshows voor Prada, Valentino, Gucci, Chanel, Alexander McQueen en meer. Fotograaf Micheal Thompson zei over Gemma Ward: “She’s an exotic blonde, the rarest of creatures.” Het was dan ook een grote shock voor de modewereld toen Gemma Ward in 2008 aangaf (tijdelijk) te stoppen met het modellenwerk.

De tijdelijk stop bleek uiteindelijk zes jaar te duren. Ongeveer een maan geleden maakte Gemma Wards onverwachts haar comeback op de catwalk van Prada tijdens Milaan Fashion Week. En sinds die tijd is Gemma niet meer te stoppen! Ze is het gezicht van Country Road, een Australisch merk, en poseerde voor de nieuwe campagne samen met haar tien jarige dochtertje. En nu is legende Gemma Ward ook te zien op de cover van Sunday Style, de grootste glossy van Australië’. In de foto’s draagt ze de opvallende combinatie van een lichtblauwe blouse met daarover een mosgroene bandeau top. Haar blonde haren zijn achterover gekamd en ze bewijst met deze shoot dat ze na zes jaar nog steeds haar unieke popachtige look heeft.

Tot nu toe heeft Gemma Ward alleen fotoshoot gehad voor Australische merken en magazines, maar wij verwachten deze blondine snel in internationale campagnes te zien.

ward1

ward2

ward3

ward4

ward5