Gescheurde kleding

Hoe raar het misschien ook klinkt, gescheurde kleding is dé trend van dit moment! Je ziet het overal om je heen. Zo niet, dan moet je wat vaker in de winkels gaan kijken, want er valt bijna niet omheen te lopen. Niet alleen de broeken hebben scheuren, maar het wordt nu ook vaak gebruik bij shirtjes en truien. Wat is dat toch met al die scheuren?

Door scheuren in je kleding creëer jij een nonchalante stoere look en die look is momenteel erg populair. Je kan dit ook heel makkelijk zelf doen bij je kleding. Je hebt alleen een schaar en wat schuurpapier nodig. Al kan je natuurlijk ook met de hand scheuren, maar de kans dat je dan doorschiet is erg groot en dan heb je opeens een groot gat in je kleding. Zonde dus.

Ook is het leuk om een deel van je kleding, bijvoorbeeld korte broekje, wat te laten bleken. Zo creëer je een kleurenverschil. Dit ziet er erg origineel en creatief uit. Het broekje is wel erg kort, niet voor iedereen weggelegd dus, maar wel prettig wanneer het buiten erg warm weer is.

Dit broekje zou ik ook zeker willen aanraden. Het broekje is een echte must have voor elke vrouw die graag stoer en volgens de laatste trends over straat wilt. Het broekje heeft ook een paar stoere studs op de broekzak. Studs zijn momenteel ook erg trending en maken jou broekje dan ook echt tot een modieus exemplaar.

Je kan natuurlijk ook voor een donker exemplaar gaan. Het voordeel hieraan is dat het broekje dan minder opvalt en je er leuk fel gekleurde shirtjes op kan dragen. Zo heb je namelijk een goed contrast tussen de kleuren en valt je shirtje beter op. Wanneer je juist wilt dat jou nieuwe broekje opvalt kan je het beste voor een ander broekje gaan.

Erg vrolijk met al die kleurtjes.

De perfecte zomer look van dit moment!

weheartit.com

 

Authored by: Redactie