Geweldige portemonnees

Iedereen heeft waarschijnlijk een portemonnee. Vrouwen hechten hier meestal iets meer waarden aan dan mannen, daarom hebben vrouwen vaak meerdere portemonnees. Ik zelf ook. Het is namelijk leuk om veel verschillende en leuke minitasjes te hebben waar je al je belangrijke dingen in hebt zitten. Want dat zijn de meeste portemonnees van nu eigenlijk, minitasjes. Hier onder staan vijf super leuke en erg verschillende portemonnees zie helemaal gewelding zijn en die je niet mag missen.

modemusthaves.com

Deze leuke gestreepte portemonnee past goed bij een leren tas. De portemonnee doet me een beetje denken aan het aztekeprintje dat op dit moment erg populair is. Ik vind het leuk dat de buitenkant van stof is, het ziet er een beetje Afrikaans uit. Er zijn erg veel verschillende soorten met verschillende felle of iets lichtere vrolijke kleurtjes.

denimplus.nl

Deze portemonnee van Fab. ziet er meteen heel erg anders uit. Deze portemonnee is meer glamour en chiquer.  Ik vind deze versie ook erg leuk. Je kunt deze portemonnee in veel verschillende kleuren krijgen in winkels maar op op Fab.nl. De kleuren roze en oranje staan zonnig en zomerachtig bij elkaar.

trunkv.com

Deze roze portemonnee is erg meisjes achtig en vrolijk. Hij doet me een beetje aan een barbie portemonnee denken, maar dan positief bedoeld. Het hartje als sluiting vind ik erg grappig. Dat maakt het nog vrouwelijker. Deze kleur roze past bij verschillende outfits en tassen. Super handig dus.

frescokado.nl

Deze portemonee van Blond Amsterdam vind ik het aller leukste. Hij is vrolijk door de tekeningetjes maar net niet kinderachtig. De rist is dik en goud, dat past goed bij de vormgeving van dit item. Ik vind het ook leuk dat er lintjes aan zitten als versiering. Dat maakt het net even af.

luckytouch.nl

Deze kleinere en schattige portemonneetjes hebben een hele andere stijl. Ik vind ze zo grappig omdat ze origineel zijn en handig om mee te nemen tijdens het uitgaan. Dit kleine dingetje kun je makkelijk in je uitgaanstasje stoppen zodat je geld er niet snel uit kan vallen. De verschillende kleuren zijn ook nog eens leuk. Een voordeel van dit item is, dat ze vaak niet zo duur zijn.

Authored by: Redactie