Gigi Hadid voor Harper’s Bazaar

Gigi Hadid is een Amerikaans model en tv persoonlijkheid van Palestijnse en Nederlandse afkomst, haar vader is Palestijns en haar moeder Nederlands. Gigi Hadid is niet de enige in haar familie die de kant van de modewereld kiest. Haar moeder, Yolanda Foster, werkte als model en ook haar jongere zusje Bella is voor de camera te vinden. Sinds 2011 staat Gigi Hadid ingeschreven bij het modellenbureau Guess. Haar catwalk debuut op New York Fashion Week was bij Desigual. En nu is dit steeds bekender wordende model te zien in het decembernummer van Harper’s Bazaar US.

Gigi Hadid staat op de cover van het nieuwe nummer van Harper’s Bazaar en is ook in het tijdschrift te zien met een fotoshoot. De styling was in handen van Carine Roitfeld, die koos voor haute couture kleding en sieraden. Gigi Hadid draagt haute couture outfits van onder andere Armani Prive, Chanel Haute Couture en Saint Laurant by Hedi Slimane. De foto’s zijn geschoten door Michael Avedon in Central Park, New York.

De haute couture looks van Gigi Hadid zijn natuurlijk opvallend, zoals de witte jurk met gaten waardoor rode stof naar buiten komt maar wat ook opvalt is het mannelijke model die op de achtergrond in de gekste poses te zien is.

Bekijk de beelden van de shoot hier onder:

gigi gigi1

gigi2

gigi3

gigi4

gigi5