Gisele Bundchen voor Elle Brazilië

Gisele Bundchen is te zien op de nieuwe cover van de Braziliaanse uitgave van Elle. Het supermodel is te zien in een felgele bikini. Alsof ze weer helemaal klaar is voor de zomer die nog erg ver is.

Gisele schittert op de cover van Elle Brazilië. Haar signature beachy krullen passen goed bij haar zon gekleurde huid. Zoals we al zeiden schittert ze in een mooie gele bikini. De fotograaf voor deze fotoshoot was Nino Muñoz. De twee zijn overigens geen vreemden van elkaar. Hij heeft al eerder met haar samengewerkt voor fotoshoots en zelfs voor haar eigen lingerielijn die Gisele Intimates heet. De Chanel No.5 campagne ster is met 34 jaar nog prima in vorm.

Gisele Bundchen is van Braziliaanse/Duitse afkomst. In 1993 deed de 13 jarige Gisele mee aan een modellen cursus. Ze werd daarna gekozen voor een nationale modellenverkiezing waarin ze tweede werd. Ze verhuisde een tijdje daarna naar New York om haar carriere te beginnen. In juli van 1999 maakte Gisele haar debuut op de cover van Vogue. Gisele was in de jaren 90 en in het begin van 2000 één van de bekendste modellen samen met Tyra en Naomi etc. Ze is nu uitgegroeid tot één van de succesvolste modellen in de wereld.

gisele-bundchen-elle-brazil-november-2014-cover