Into the Gloss lanceert eigen lijn: Glossier

Emily Weiss van de beauty blog Into the Gloss was altijd een beetje huiverig voor de foundations uit de winkels, en dan vooral voor een foundation met een kleur die nét niet helemaal matcht. Herkenbaar? Ongetwijfeld. Daarom bedacht ze dat een eigen lijn met beautyproducten een geweldig goed plan zou zijn. En aldus geschiedde: ze nam een chemicus in de arm die alle smeerseltjes in elkaar draaide en haar eerste collectie was geboren. Het motto van de lijn: Skin first, make-up second, smile always.

Die eerste collectie bevat uit vier series foundations en iedere serie heeft een andere kleur (wel zo handig natuurlijk). Een serie bestaat uit een gezichtsnevel, moisturizer, balsem en perfecting skin tint zodat je stralende huid tenminste ook zo blijft. 

En niet alleen de inhoud mag er wezen, ook de verpakking is een klein feestje. De wit met roze flesjes komen in een roze etui van bubbeltjesplastic met kekke stickers erbij zodat je je etuitje lekker persoonlijk kunt maken. En oh ja: alle producten zijn hypoallergeen, dermatologisch getest, vrij van parabenen en dierproefvrij.

Wat dat kost? De hele serie kost je € 62, en wanneer je een product wilt kopen varieert te prijs tussen de €10 en € 21.

Bron foto: Into the Gloss

 

Authored by: Ilse Maas