Go sporty!

Ben jij al helemaal bikini-proof voor aankomende zomer? Wij van de redactie gaan weer vol goede moed sporten zodat we klaar zijn voor de zomer, doe je mee?Om een beetje moed te verzamelen hebben wij het internet afgestruind voor de mooiste sportoutfits. Ook met sporten moet we er toch goed uit zien, dames?

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke sportkleding te vinden. Ook in je sport outfit kan je er nog fashionable en trendy uit zien. Wat leuk is om aan te hebben is een opvallende hardlooplegging en daarop een shirt in een felle kleur. Als je iets veiliger wilt gaan, dan is een zwarte legging ook prima.

Om je sportoutfit helemaal gereed te maken is het leuk om ook een bijpassende waterfles aan te schaffen. Daarnaast zijn er ontzettend veel hulpmiddelen om het sporten iets gemakkelijk te maken. Zo zijn er leuke hoesjes om je mobiel goed op te bergen tijdens het sporten en zijn er apps waarmee je precies kan meten hoe hard je getraind hebt.

Hieronder hebben wij de leukste items voor je verzameld. Welke vind jij het leukste? De onderstaande kleding is te vinden opĀ wehkamp.

485097_pb_01

422547_pb_01

447553_pb_01

463667_pb_01

473542_pb_01