Goedkope pumps online

Veel meiden vinden pumps enorm mooi, maar dragen ze niet heel vaak. Doordat pumps tot niet zo lekker zitten als sneakers en soms te chique zijn voor de gelegenheid staan de schoenen vaker in de kast dan dat je ze draagt. Daarom is het ook zo’n zonde om hele dure pumps te kopen als je ze toch niet zo vaak aan doet. Ook al draag je maar een paar keer per jaar pumps, je wilt natuurlijk wel mooie! En het liefst voor een laag prijsje…

De website Nelly snapt dit helemaal. Op dit moment staan er tientallen pumps online voor maar 17,95! De korting op de schoenen loopt op tot maar liefst 60%. Op de website vind je pumps in verschillende modellen en vormen, zodat er voor iedereen iets tussen zit. Je kunt gaan voor stiletto heels met een Schots ruitje, zwarte platforms met een enkelbandje of felroze killer heels.

Op deze manier kan je voor een lage prijs toch een stel mooie pumps kopen en voel je je niet schuldig wanneer je weer eens naar je oude afgeraffelde schoenen grijpt. Dus ga snel naar Nelly om jouw droompaar te scoren met flinke korting.

Natuurlijk hebben wij al een paar must have schoenen gespot die we graag met jullie delen:

hak

Nly Shoes Platform Pump, €17,95

 

hak1

Nly Shoes roze Platform ankle strap pump, €17,95

 

hak2

Nly Shoes high heel zip sandal, €17,95