Festival armbandjes

De eerste festivals zijn inmiddels al achter de rug, dus het seizoen heeft zijn aftrap al gehad. Maar gelukkig zijn we nog lang niet aan het eind en zijn er nog voldoende festivals te bezoeken. Maar ook op een festival is het toch een beetje zien en gezien worden. Dus wil je er ook een beetje hip bijlopen en er leuk uitzien. Dat doe je uiteraard met de juiste kleding, maar ook met je accessoires kun je veel bereiken.

Je festival armbandjes kun je outfit namelijk net even wat hipper maken. En er is genoeg keuze, dus daar licht het niet aan. Ga voor makkelijk en goed draagbaar, zodat je niet halverwege de dag jeukende polsen hebt van armbandjes die te strak zitten bijvoorbeeld.

Veel festival armbandjes is de trend, dus naast het armbandje dat je meestal op het festival zelf krijgt draag je er ook nog een flink aantal van jezelf. Je kunt daarbij kiezen voor allerlei soorten, stijlen en materialen door elkaar. Het enige is eigenlijk dat de kleuren een beetje matchen.

Een andere optie is juist om niet voor veel festival armbandjes te gaan, maar juist voor ééntje. Maar dan wel een bijzondere natuurlijk. Zoals deze lichtgevende armbandjes. Makkelijk te krijgen bij de feestartikelen winkel en vaak ook bij een speelgoedwinkel of de Action.

Je armbandjes hoeven niet zoet en lief te zijn, je kunt afhankelijk van je eigen stijl en het soort festival natuurlijk ook kiezen voor stoere armbandjes. De spikes op deze leren armbanden zijn beslist niet lief te noemen, maar passen zeker bij de outfit.

Ga je toch meer voor de flower power, dan kies je natuurlijk voor armbandjes in mooie kleuren. Een andere trend is teksten of symbolen op armbandjes. Zo laat je heel simpel en makkelijk zien in wat voor stemming je bent.

Authored by: Redactie