Grappige brillen

Als je een bril zoekt, waarom zou je dan voor een standaard bril gaan? Er zijn genoeg grappige brillen te vinden. En zelfs, of misschien wel juist vooral, als je ogen eigenlijk geen bril nodig hebben, dan kunnen grappige brillen een leuke accessoire zijn bij je outfit.

De meeste grappige brillen hebben namelijk helemaal geen glazen of ze hebben glazen zonder sterkte. Met “normale” ogen kun je er dus prima doorheen kijken. Wil je dus eens wat anders dan anders, of wil je een grappige twist aan je outfit geven, ga dan eens kijken of je grappige brillen kunt vinden.

Deze bril geeft volgens mij een heel gek effect als je er doorheen kijkt. Misschien wel een beetje het idee van een spinnenweb voor je ogen. Niet geschikt om mee te auto rijden, maar zeker wel voor een feestje. Daarnaast zou je deze bril ook zelf kunnen maken. Als je al grappige brillen met ronde glazen hebt, en je vindt een dromenvanger met dezelfde diameter, dan hoef je die er alleen maar op te plakken met secondenlijm en klaar ben je.

Grappige brillen kunnen soms misschien best wel serieus bedoeld zijn. Zoals deze enorme bril. Het enige waar je in dit geval naar kijkt is de rode bril op haar neus en dat maakt het automatisch erg grappig. Toch zijn er mensen die serieus zo’n bril dragen.

Je hoeft niet te zoeken naar grappige brillen, je kunt ook zelf voor een grappig effect zorgen zoals hier gedaan is. Teken op het glas de “dichte ogen” en je hoeft alleen je handen voor je ogen te doen om een grappig effect te bereiken. Heel makkelijk en snel effect.

Het zou mooi zijn als deze bril echt zou bestaan. Je kijkt dan niet door een roze bril, maar door een groene bril die de wereld net even ene stukje mooier maakt.

Authored by: Redactie