Grijze jas

Een grijze jas is op dit moment helemaal hot. Grijs in combinatie met legergroen of zwart geeft je outfit een army ofwel leger uistraling. Het is een kleur die zowel gedragen kan worden in een wat stoerdere outfit als in een chique outfit. De grijze jas zie je dit seizoen in veel verschillende varianten in de collecties hangen. Zowel heerlijke dikke winterjassen met of zonder coating als de grijze colberts of wollen jacks of vesten. 

De grijze winterjas die je veel terug ziet in het modebeeld is een wat ruimvallende jas tot op de knie met een coating. De winterjas is vaak ook nog gevoerd of heeft een kraag van echt of nep bont. Met deze jas ben je er zeker van dat je geen kou zult vatten deze winter.

 

De grijze winterjas is er ook nog in de niet-gecoate uitvoering. Het is een jas gemaakt van een grijs katoenen weefsel waarvan de capuchon vaak met lammy gevoerd is. Het model is ruimvallend met of zonder riem en valt tot net boven de knie. Beide modellen zijn echte musthaves.

Daarnaast zien we de kleur grijs veel terug in jacks en colberts. De grijze jasjes zien we veel terug in een wollen uitvoering met verschillende kleuren garen door elkaar gebreid of geweven. Dit jasje kan perfect gecombineerd worden met een jeans en een wit blousje of topje van chiffon.

 

Daarnaast zien we veel colberts in een donker of juist lichte grijze kleur. Ook dit colbert kan goed gecombineerd worden met een stoere jeans en een trendy top. Toch kunnen beide jasjes je naast een casual look ook een chique uitstraling geven, namelijk gecombineerd met een zwarte rok of jurkje en een paar hoge pumps.

Het grijze jasje zien we in de winter collecties ook vaak gecombineerd met de groene legertinten en studs waardoor je een army uistraling creëert. Leger is echt de trend van 2013! Denk hierbij aan grijs tinten in combinatie met groen en zwart of groen en bruin. Stoere bikerboots en hier en daar wat studs maken je outfit helemaal compleet.

Bekijk alle grijze jassen >>

 


 

 

Authored by: Tara