Groene blouse

Het is je vast al wel opgevallen, en anders heb je de afgelopen tijd waarschijnlijk niet zo goed om je heen gekeken in de winkels, de groene blouse is weer helemaal terug van weggeweest! Je kan gewoonweg niet meer om de blouse heen. Je ziet ze weer overal in de winkels liggen en geheel terecht! De groene blouse is namelijk erg leuk en staat onwijs mooi en trending!

Je kan de blousejes al voor een klein prijsje in huis halen. Wel moet je dan even weten waar je moet zoeken. Ik zou je willen aanraden eens een kijkje te nemen bij winkels als de H&M, de zara en de mango. Dit zijn winkels waar jij waarschijnlijk wel zal slagen. Ook zijn deze winkels goed betaalbaar, ook wel zo handig.

Combineer een groene blouse nooit met een groene broek! Dat staat namelijk erg lelijk en op die manier verdwijnt jou mooie blouse ook erg naar de achtergrond. Dat is erg zonde en moet je zien te voorkomen. Wanneer jij een nieuw kledingstuk hebt gekocht wil jij natuurlijk dat deze goed opvalt en niet dat je hem bijna niet ziet.

Het beste kan je een groene blouse combineren met een witte broek. Op die manier vergroot je het contrast tussen de kleuren waardoor ze allebei meer opvallen. Daarnaast is wit een uitstekende kleur voor warm zomerweer. Mijd kleuren als zwart en donkerblauw. Deze kunnen nog zo leuk staan in combinatie met donker groen, maar zijn veel te warm om te dragen in de zomer.

Ook mooi is deze groene blouse met korte mouwen! De blouse is niet zo warm waardoor je de blouse ook goed kan dragen wanneer jij bijvoorbeeld op stap wilt gaan of lekker naar het strand wilt en jou armen ook lekker wilt laten bij bruinen.

Of combineer het groene blouseje met een vrolijk kort broekje met print. Resultaat? Een zomers en elegant outfit!

Een echte must have, wees er snel bij!

weheartit.com

Authored by: Redactie