Groene broek dames

De kleur groen komt dit voorjaar weer helemaal terug en wat zijn wij daar blij om! Groen staat fris en vrolijk tegelijkertijd. Het is de kleur van de natuur en dat maakt het een hele pure kleur. Het leuke aan de kleur groen is dat je enorm veel verschillende tinten groen hebt. Het nadeel hieraan is dat je snel vloekende kleuren groen bij elkaar hebt. Draag dus nooit groen met groen! De kans dat dit gaat vloeken is super groot en dat is natuurlijk wat jij niet wilt bereiken. Mooie kleuren om met groen te combineren zijn beige en wit. Maar ook kleuren als geel en rood doen het erg goed. Vooral geel met groen staat super vrolijk! Pas wel op dat je niet teveel kleuren bij elkaar gooit. Daardoor valt het groen een beetje weg. Om de groene kleur het beste naar voren te krijgen kan je de kleur het beste dragen in combinatie met wit. Hierdoor vergroot je het kleurencontrast waardoor de groene kleur beter naar voren komt. Als je er dan eindelijk overuit bent dat je gaat voor de kleur groen, rest nog de vraag, voor wat voor kledingstuk ga jij? Ga voor een groene broek! Deze zie je overal weer in de winkels liggen en zijn super stoer!

Neem bijvoorbeeld deze broek.

Het merk van deze broek is Gwynedds en hij is te koop voor nog geen zeventig euro. De broek is gemaakt van een heerlijke zachte stof waardoor hij heerlijk zit. De broek kan dan ook goed als trainingsbroek gebruikt worden, maar kan ook leuk worden gedragen op luie zondagmiddag. De kleur van de broek zit tussen mint groen en groen in. Deze kleur zie je niet zo vaak en dat maakt deze broek ook zo bijzonder. Het is een echte must have voor jou kledingkast! Al draag je hem alleen maar als pyama broek, deze broek moet jij in huis hebben!

Ook deze broek mag niet ontbreken in jou kledingkast.

De broek is van het merk Kiomi. Een goed betaalbaar merk wat over het algemeen goede kwalieit kleren levert. Combineer deze broek met een beige shirtje.

zalando.nl

 

Authored by: Redactie