Groene schoenen dames

Schoenen zijn er natuurlijk in allerlei soorten, maten en kleuren. Een hoewel het natuurlijk makkelijk is om een standaard zwart of bruin paar dames schoenen te kopen, is het voor de afwisseling ook wel eens leuk om een andere kleur te kiezen.

Denk bijvoorbeeld eens aan groene dames schoenen. Groen is misschien niet een kleur die als eerste bij je op komt, maar je kunt er zo veel mee. Neem nou alleen al alle verschillende kleuren groen die er zijn. Dat varieert van fel lichtgroen tot donker mosgroen.Er is dus altijd wel een groene dames schoen die bij jou en je outfits past.

Ga je sporten en wil je graag voor wat anders dan een witte sportschoen? Dan zou je ook deze groene dames sport schoen kunnen kiezen. Heerlijk fris en mooie sportief en daarnaast door zijn felle reflecterende kleur ook nog eens veilig als je ’s avonds gaat hardlopen.

Iets minder sportief en meer voor je vrije tijd zijn deze groene schoenen van het merk Vans. Ze lopen overigens heerlijk, dus als je shoppen als sport beschouwt, zijn dit je groene sportschoenen!

Ook je high heels zijn in de kleur groen te krijgen, zoals dit paar in een super felle kleur groen. Hier moet je beslist geen drukke prints bij dragen, dan wordt het echt te veel. De schoenen zijn al een statement op zich onder een zwart jurkje.

En durf je nog een stapje verder te gaan, kiezen dan voor deze groene schoenen! Wow, hoe cool zijn deze doorzichtige platformzolen? Zorg alleen wel dat je er goed op kan lopen, want je zult alle ogen op je gericht hebben!

Oké, een iets minder gewaagd paar groenen schoenen voor dames. Deze kun je prima elke dag aan en staan geweldig onder een zomers jurkje of misschien zelfs een short.

Authored by: Redactie