Groene Vans

Het merk Vans bestaat al een langere tijd en is oorspronkelijk bedoeld voor skaters, surfers en snowboarders. Maar inmiddels is dit type schoen al zo bekend dat bijna iedereen wel een paar in de kast heeft staan of heeft gehad. Vans zijn in alle kleuren van de regenboog te krijgen, maar groene Vans zie je eigenlijk niet zo heel veel.

En groen Vans zijn nu juist zo’n heerlijke frisse kleur om in de zomer te dragen. Voordeel van groene Vans is dat ze midner snel vies lijken dan bijvoorbeeld witte of gele Vans terwijl ze toch dat frisse gevoel uitstralen. Ga dus eens op zoek of je groene Vans kunt vinden om aan je collectie toe te voegen.

Je zou dan bijvoorbeeld kunnen kijken voor appel groene Vans zoals deze. Wat ik trouwens wel heel leuk vind aan Vans dat je de veters vaak net even anders door de gaatjes kunt halen en zo je eigen unieke look kunt creëren, ook al heb je dezelfde groene Vans aan je voeten als iemand anders op straat.

Wil je liever geen appel goene Vans of zijn die gewoon niet zo je ding, dan zou je ook voor een zeegroene versie van de Vans kunnen kiezen zoals deze. Dit is typisch zo’n vakantie kleurtje dat goed combineert.

Ook in lichtere kleuren zijn heel veel Vans te krijgen. De stofsoort lijkt een beetje op een soort lichte spijkerstof. Zoals je ziet zijn er verschillende lichtere kleuren als roze, blauwe en licht groene Vans.

 

Je appel groene Vans  wil je natuurlijk ook een beetje leuk combineren. Hier is een goed voorbeeld van een mooie combinatie. Kies voor een stoere leren broek met een groen shirt. Hieronder je groene Vans en maak de combinatie af met zilveren sieraden. Een top combinatie voor groene Vans.

Authored by: Redactie