Turquoise zomer sandaaltjes

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet mag missen! In de zomer wil je lekker iets luchtigs en makkelijks aan je voeten, zoals leuke vrolijke sandaaltjes. Wij kwamen gelukkig deze leuke turquoise zomer sandaaltjes tegen bij de nieuwe artikelen van de Mode Musthaves, die je zeker moet shoppen voor dit seizoen.

Het zijn turquoise sandaaltjes met een licht bruine zool. De sandaaltje hebben kruisende turquoise bandjes die allemaal decoratieve gaatjes hebben. Je maakt de sandaaltjes vast met een verstelbare gespje aan de zijkant. Deze sandaaltjes vallen lekker op door de vrolijke kleur en zijn erg zomers. Draag ze onder je denim short, maxi rok of je favoriete zomerjurkje. Lak alleen nog je teennagels in een vrolijk kleurtje en jij loopt met deze sandaaltjes vrolijk de zomer tegemoet!

Hebben jullie al leuke sandaaltjes geshopt voor aankomende zomer? Bekijk de leuke sandaaltjes hieronder en shop ze snel online bij Mode Musthaves voor €19,95. Wat vinden jullie van de turquoise zomer sandaaltjes?

j6007greenslipper

Mode Musthaves. €19,95.

Authored by: Celine

Geef een reactie