Groot leeftijdsverschil relatie

Je hebt het vast wel eens zien gebeuren in je naaste omgeving, of misschien is het jou zelf wel overkomen. Je wordt hopeloos verliefd op een jongen die veel ouder is dan jij. Dit gebeurt vaker dan jij denkt en het is dan ook niets om je voor te schamen. Je kan er beter eerlijk over zijn dan dat je het gaat wegstoppen. Op die manier maak jij jou gevoelens waarschijnlijk alleen nog maar sterker.

Een relatie met iemand hebben die veel ouders is dan jij zelf kan voor een hoop problemen zorgen. Wanneer jullie een paar jaar schelen is er vaak niet zoveel aan de hand. Maar wanneer jij bijvoorbeeld negentien bent en jou vriend is dertig is het wel handig het hier samen over te hebben. Op deze leeftijden zit je namelijk allebei in een totaal andere leeftijdsfase en sta je ook heel anders in je leven. Jij begint waarschijnlijk net aan een studie terwijl hij allang klaar is en misschien al wel op zichzelf woont.

In het begin van een relatie maakt dit allemaal niet zoveel uit, maar wanneer jullie allebei ouder worden kan het wel voor veel problemen zorgen. Hij heeft misschien wel een hele grote kinderwens terwijl jij daar nog helemaal niet mee bezig bent. Op je negentiende wil je lekker van je studentenleven genieten en nog wat maken van je jeugd en wil je niet vast zitten aan een kindje. Daar ben je dan nog wat te jong voor. Terwijl hij op zijn dertigste een prima leeftijd heeft bereikt om aan kinderen te gaan denken. Zo zie je maar dat het erg makkelijk kan gaan botsen.

Ook zorgt een relatie met iemand die veel ouder is dan jou vaak voor veel familie problemen. Grote kans dat jou familie het allemaal maar raar vind en niet snapt waar jij mee bezig bent. Dat kan heel naar zijn voor jullie allebei. Praat er dan ook samen over.

x1 x2 x3 x4 x5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie