Grote oorbellen

In alle culturen versieren mensen hun lichaam op verschillende manieren. De Maori’s hechten bijvoorbeeld heel veel waarde aan hun tatoeages over het hele lichaam en zelfs in het gezicht. En de bindi op het voorhoofd tussen de wenkbrauwen van de hindoestaanse vrouwen is over de hele wereld bekend. En natuurlijk de henna versiering die in oosterse landen wordt aangebracht op bijvoorbeeld de handen.

Dat het ook wat simpeler kan, is te zien in de sieraden winkels online en in de stad. Verschillende kettingen, armbanden,ringen en oorbellen. En grote oorbellen zijn op dit moment helemaal hip. Het is dus niet meer zo moeilijk om een beetje extra versiering aan te brengen bij je outfit.

Als je een basis outfit draagt zoals hier, een stoere blazer, dan kunnen grote oorbellen en grote armbanden dé finishing touch zijn van het geheel. Omdat de oorbellen zo groot zijn is een ketting of andere versiering eigenlijk niet meer nodig en kan zelfs too much zijn.

Je ziet tegenwoordig veel grote oorbellen met veren. Veel van deze oorbellen zijn ook geïnspireerd op de indianen en zoals hier de dromenvanger die je voor een raam kunt hangen. In dit geval hang je ze gewoon in je oor! Heel mooi om dit ton sur ton te combineren met je kleding.

Als je zelf grote creolen als oorbellen hebt, dan kun je er ook wat meer je eigen stijl aan geven en dat hoeft niet moeilijk te zijn. In de hobbywinkel kun je verschillende kralen vinden die je er makkelijk op schuift. Zo pas je je oorbellen elke keer aan aan je outfit.

 

Dat grote oorbellen ook heel stoer kunnen zijn bewijzen deze spiky oorbellen. Zilverkleurige punten die op verschillende manieren in een creool zijn gehangen, passen prima bij een stoere outfit.

Ook bij een romantische outfit passen grote oorbellen. Deze ronde grote oorbellen zijn heel gedetailleerd bewerkt met verschillende bloemen en stenen, wat ze heel bijzonder maakt.

Authored by: Redactie