Gucci Cruise 2015 advertentie

Mert & Marcus hebben de nieuwe Cruise collectie van Gucci gefotografeerd. Er zijn een aantal nieuwe gezichten te zien zoals Julia Banas, Alisa Ahmann, Aneta Pajak and Julia Bergshoeff.

Mert Alas and Marcus Piggott staan bekend als Mert & Marcus en zijn mode fotografen die veel samen werken met bekende merken. Ze zijn geboren in Turkije en Wales. Ze hebben elkaar in 1994 ontmoet en zijn sinds toen een duo geworden. Zij hebben tussen deze keer de foto’s verzorgt van de nieuwe advertenties van het merk Gucci.

De nieuwe modellen die voor de reclames zijn gebruikt zijn niet heel erg bekend. Ze hebben gelopen voor shows als Celine, Chloe, Hermes, Alexander McQueen en Valentino. De nieuwe collectie van Gucci bevat veel retro printjes, kleding van denim en veel mooie tassen. De nieuwe collectie heeft erg veel aparte prints. De collectie zal aan het einde van oktober in de winkels liggen. Door de foto’s die we hebben kan je alvast een idee krijgen hoe de nieuwe collectie er uit zal komen zien.

Neem eens een kijkje op de website van Gucci en hou eind oktober de winkels in de gaten. Hieronder hebben we de eerste foto’s.

gucci-cruise-2015-ad-campaign01 gucci-cruise-2015-ad-campaign02 gucci-cruise-2015-ad-campaign03 gucci-cruise-2015-ad-campaign06

Geef een reactie