Hemdje met studs

Soms wil je net even anders als anders. Een lieve combinatie een beetje stoerder maken, of misschien voor een helemaal stoere combinatie gaan. Dat kan allemaal met studs. Studs zijn kleine metalen elementen die op een kledingstuk bevestigd zijn. Ze variëren van klein tot erg groot, en van glad tot puntig. Wil je het simpel houden, kies dan voor een topje met studs. Hieronder een paar voorbeelden ter inspiratie.

Uit de eigen collectie van ASOS komt deze mintgroene  top met spiky studs op de schouders. De top is gemaakt van zacht Jersey en heeft een normale pasvorm. Dit topje kan heel goed op een shorts zoals hier, maar ook goed op bijvoorbeeld een skinny zwarte broek, om het geheel nog wat stoerder te maken.

Deze zwarte top uit de ASOS collectie is overgoten met hele kleine studs. Het model is superhip doordat het aan de voorkant korter is en aan de achterkant een stuk langer. Daarnaast is de rug licht gedrapeerd. Omdat de top van een heel licht materiaal is gemaakt draagt deze heerlijk in de zomer.

Awear heeft deze chique blouse gemaakt. Met dit doorzichtige materiaal kun je wel binnenkomen op een feestje, mist je er een mooie bustier of hemdje onder hebt. De Peter Pan kraag is bewerkt met studs en ook deze blouse heeft een verlaagde achterkant.

Wil je iets gekleder, maar wel sexy op een feestje verschijnen, kies dan voor dit hemdje uit de ASOS collectie. Hierbij is de bovenkant rijkelijk bewerkt met studs, en de zijkanten zijn verlengd. De onderkant van dit hemdje is gemaakt van chiffon, terwijl de rest van een heerlijke jersey is gemaakt. Mooi op een donkere jeans, legging of skinny.

Dat studs niet per sé zilverkleurig zijn, bewijst dit hemdje. Het merk See U Soon maakte deze top van een oranje lichtgewicht materiaal met goudkleurige studs. Vrouwelijk te dragen op een rokje, maar ook wat stoerder op bijvoorbeeld een groene cargo pants.

 

Al deze hemdjes met studs zijn gespot bij ASOS.

Authored by: Redactie