Haarklem

Heb jij ook van dat lange haar en wordt jij er ook wel eens gek van dat je haar altijd voor je ogen waait wanneer er even wat wind staat en het super onhandig is om goed op zijn plek te houden? Dan ben jij niet de enige! Er lopen een heleboel vrouwen met hetzelfde probleem rond als jij, dus wees vooral niet getreurd. Hier zijn namelijk hele handige en relatief eenvoudige oplossingen voor te bedenken. Allereerst kan je je haar helemaal vol spuiten met haarlak. Het nadeel hieraan is dat je haar er erg plakkerig uit gaat zien en dat haarlak ook nog best prijzig kan zijn. Handiger is om te gaan voor een mooie haarklem!

Veel mensen realiseren zich niet dat er naast de standaard haarklemmetjes en clipjes nog veel meer haarklemmen te koop zijn! Zo heb je ook hele leuke haarklemmen met printjes, of in een leuk zomers kleurtje. Een haarklem kan jou haar look een echte boost geven en is dan ook zeker een mooie toevoeging. Daarnaast heb je de klemmetjes vaak voor een klein prijsje al in huis en bespaar je dus ook nog eens een hoop geld.

Deze haarklem is onwijs mooi! De haarklem is met name geschikt voor een bijzondere gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bruiloft of een gale. De haarklem staat erg chique en elegant. De klem staat het mooiste in combinatie met donker haar omdat de klem dan meer naar voren komt en dus beter tot zijn recht komt.

Ook leuk is het bloemetje in het haar. Dit is een clipje wat je waarschijnlijk al vaak bent tegengekomen, maar dat is niet voor niets! Een bloem in je haar staat namelijk erg vrouwelijk en schattig. Het geeft jou look net dat beetje extra’s en ik zou het je dan ook zeker willen aanraden.

Hebben!

Of ga voor een leuk strikje in je haar. Klassiek en ook nog eens erg vrolijk.

Ga voor een mooie patroontje.

weheartit.com

Authored by: Redactie