Halle Berry ontwerpt voor Scandale Lingerie

De Amerikaanse actrice Halle Berry weet als de beste wat sexy is. De Oscar-winnende actrice  en moeder van twee was simpel weg gewoon sexy tijdens de launch van haar eerste lingerie collectie voor het Franse merk Scandale in New York.

Getrouwd met de Frans man Olivier Martinez, deelt ze haar tijd in tussen Parijs en New York. En ondertussen gewoon sexy blijven. She knows it. Tijdens de launch droeg ze een zwarte kanten top van Nina Ricci, die doorzichtig was natuurlijk. Onder de top droeg een zichtbaar metallic bh. Dit combineerde ze met een midi-lengte leren rok en Louboutin hakken.

Sexy is volgens Berry ”a state of mind”. Doordat ze deels in Parijs woont, heeft dit haar gedachtes over fashion wel een beetje veranderd. Nu kan ze zich sexy voelen in alles wat ze draagt. Misschien dat ze dat zelf nog niet door had, maar zij zag er altijd in alles al sexy uit. Nu kan je oprcht met gevoel zeggen dat ze zich sexy kan voelen.

Elke keer als een vrouw iets draagt dat hun goed doet voelen, is er een soort energie en uitstraling die ze laten spreken. Zelfs als niemand je ondergoed kan zien, loop een stukje langer en heb je jezelf een confidenceboost gegeven waardoor je sexiness uitstraalt waar niemand tegenop kan.

Voor Halle heeft het altijd gedraaid om de juiste bh. Ze van haar moeder al op jonge leeftijd geleerd om altijd een bh te dragen als je je boobs niet op je knieen wilt hebben hangen tegen de tijd dat je 30 bent. Zels als je naar bed gaat. Zelf draagt ze lingerie van het Franse merk waar zij nu haar eigen collectie heeft. Ze houdt ook van kanten ondergoed. Wij vinden het niet gek dat zij zich altijd zo sexy kan gedragen…

www.vogue.com halle-berry-scandale-paris-inline