Happy Birthday Barbara Palvin!

Hoera! Het Hongaarse model Barbara Palvin, die het meeste bekend is van haar werk voor Victoria’s Secret, is vandaag 21 geworden. Het haar 21 jaar is Barbara natuurlijk nog piepjong, maar toch blikken we alvast terug op wat ze in die 21 jaar voor elkaar heeft gekregen. En wij kunnen jullie alvast vertellen: dat is heel wat!

Barbara Palvin werd op 8 oktober 1993 geboren in Boedapest. Toen ze jong was waren haar favoriete hobby’s voetballen en zingen, hierop gebaseerd zou een carrière in de muziekindustrie of in de sportwereld verwachten, maar in 2006 veranderde Barbara van gedachte. In dit jaar werd Barbara Palvin op 13-jarige leeftijd ontdekt in de straten van Boedapest. In datzelfde jaar had ze haar eerste editorial shoot en was haar modellencarrière echt van start gegaan.

Barbara Palvin verhuisde naar Azië en werd daar vaak geboekt en ging werd ze internationaal steeds bekender. Al snel liep de Hongaarse op de catwalks van Prada, Louis Vuitton, Nina Ricci en Miu Miu. Ook heeft ze model gestaan voor onder andere H&M, Pull & Bear en Armani en is ze op vele covers van modetijdschriften te zien geweest. In 2012 werd ze gekozen als één van de ambassadeurs van L’Oréal Paris en staat ze model voor Victoria’s Secret.

Wat zou Barbara Palvin de komende tien jaar voor ons in petto hebben?

barb

barb2

Instagram Barbara Palvin