Harembroek met zwarte print

Het is weer tijd voor een echte musthave, die je niet mag missen! De musthave van vandaag staat helemaal in het teken van de drukke printjes voor de zomer. Wij kwamen namelijk deze leuke harembroek met zwarte print tegen bij de nieuwe artikelen van de Forever21.

Het is een harembroek gemaakt van een geweven stof met een drukke zwarte print erop. De broek heeft een brede elastische band, waardoor hij goed blijft zitten. Aan de voorkant heeft de broek twee schuine zakken. De beenopeningen aan de onderkant zijn elastisch. Door de luchtige stof en de drukke print is deze harembroek perfect te dragen in de zomer. Combineer deze drukke broek met een simpele top, om de outfit niet te druk te maken. Met een paar leren sandaaltjes maak je de look af en ben jij ready to go!

Hebben jullie al een leuke harembroek met drukke print geshopt voor aankomende zomer? Bekijk de leuke broek hieronder en shop hem snel online of in een Forever21 winkel voor €12,45. Wat vinden jullie van deze harembroek met zwarte print?

00086291-02

Forever21. €12,45.

Authored by: Celine

Geef een reactie