haren kleuren

Het komt vast wel eens voor dat je genoeg krijgt van je haarkleur. Je wilt dan misschien liever bruin, blond of rood zijn. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Je kunt je haar verven! Als je je haar gaat verven moet je er alleen wel even goed over na denken. Het is natuurlijk super leuk, maar er zitten ook een paar consequenties aan.

Als je één keer je haar hebt geverfd dan moet je dat eigenlijk blijven doen. Je krijgt namelijk een uitgroei en dat moet wel bijgewerkt worden. Als je daar geen zin in hebt, kun je ook kiezen voor een kleurspoeling. Dat is een haarkleur die er op een gegeven moment weer uitgaat door het wassen. Je krijgt dan geen uitgroei.

Kastanjebruin, een bruine kleur die een beetje op rood lijkt is op dit moment ook populair. Er zijn natuurlijk ook andere kleuren die populair zijn zoals blond maar deze kleur zie je nu steeds meer. Ik vind het een erg mooie kleur omdat het een natuurlijke kleur is.

Als je je haar gaat kleuren, moet je eerst goed naar je huid kijken. Het is namelijk heel erg belangrijk dat de kleur van je huid bij de kleur van je haar past. Als je een hele lichte kleur huid hebt, is het niet mooi om je haar heel donker te verven.

Veel mensen willen hun haar blond maken. De kleur blond die je kiest is erg belangrijk, daar zitten namelijk nog al wat verschillen in. Er is bijvoorbeeld asblond en geelblond. Als je van jezelf asblond haar hebt is het heel erg raar als je opeens geelblond haar hebt. Dan kun je beter voor een bruine kleur kiezen.

Het verven van je haar is eigenlijk heel erg slecht voor je haar. Hoe vaker je doet, hoe slechter het voor je haar is. Als je een kleur kiest, moet je dus wel zeker weten dat je er niet al de volgende dag genoeg van hebt.

weheartit.com

 

Authored by: Redactie