Helen Mirren nieuw gezicht L’Oreal Paris

Een paar dagen geleden is Naomi Watts nog uitgeroepen als ambassadeur. Nu is Helen Mirren aan de beurt. De 69 jarige actrice is uitgeroepen als het nieuwe gezicht van het cosmetica merk L’Oreal Paris.

De 69 jarige Britse actrice heeft een contract getekend bij het grote cosmetica merk L’Oreal Paris. Het is overigens de eerste keer dat Helen haar gezicht en naam leent aan een make-upmerk. Ze zal binnenkort samen met L’Oreal een lijn met anti-rimpelcremes uitbrengen. “Ik zie er niet meer zo goed uit als vroeger, maar ik zie er nog steeds best oke uit en wil dat graag zo houden”, vertelt Helen. De actrice verteld dat ze een groot fan is van make-up producten. Maar ze vindt dat naarmate je ouder wordt minder make-up moet gaan gebruiken. Andere ambassadeurs van dit merk zijn Jane Fonda en Julianne Moore. Haar nieuwe reclame waar ze in te zien zal zijn heet ‘Age Perfect’.

Helen Lydia Mirren, geboren als Ilyena Vasilievna Mironov is een Brits actrice van Russische afkomst. Ze is in Nederland en België vooral bekend geworden door haar hoofdrol als Superintendent Jane Tennison in de detectiveserie Prime Suspect. Ook heeft zij de rol van de Britse koningin gespeeld in de film The Queen.

helen-mirren-loreal-portrait

Summary
Article Name
Helen Mirren nieuw gezicht L'Oreal Paris
Description
Een paar dagen geleden is Naomi Watts nog uitgeroepen als ambassadeur. Nu is Helen Mirren aan de beurt. De 69 jarige actrice is uitgeroepen als het nieuwe gezicht van het cosmetica merk L'Oreal Paris.
Author