Help ik ben jaloers

Jaloezie komt overal wel eens voor en het is ook echt niet iets waar jij je voor hoeft te schamen. We zijn allemaal wel eens jaloers en een beetje jaloezie is niks mis mee. Wel moet je goed oppassen dat het niet doorslaat. Een beetje jaloezie is gezond, maar wanneer het teveel wordt kan het erg vervelend worden. Voor jezelf, maar ook voor jou omgeving. Jou omgeving kan hier erge last van krijgen en het is dé manier om vriendschappen kapot te maken. Kijk dus erg uit met jaloezie. Heb jij hier erg veel last van? Lees dan snel verder! Ik ga jou helpen bij het oplossen van jou grote mate jaloezie.

Wanneer jij jaloers bent is het goed om eens te kijken waar jij precies jaloers op bent en hoe dit komt. Ben jij jaloers op de perfecte relatie van jou vriendin? Dan komt dat waarschijnlijk doordat jij zelf ook graag een vriendje wilt. Doe hier eens wat meer moeite voor! Ja zal zien dat wanneer jij een relatie hebt gevonden je jaloezie in een keer verdwenen is.

Er zijn ook een hoop mensen snel jaloers om spullen en materiële dingen. Dit kan een erg vervelende jaloezie zijn en erg irritant zijn voor jou omgeving. Wanneer jij een leuk nieuw shirtje hebt gekocht zou je het ook niet leuk vinden als jou vriendin in plaats van enthousiast jaloers reageert. Kortom, met jaloezie kan je erg gemakkelijk mensen van je wegjagen maar dat is niet de bedoeling wanneer het vriendinnen van jou zijn. Probeer deze jaloezie dan ook altijd zoveel mogelijk voor jezelf te houden. Ga na waarom je zo jaloers bent op de spullen van jou vriendin. Heb jij zelf helemaal geen leuke spullen? Vast wel wat! Probeer jou eigen dingen wat meer te waarderen en noem eens een lijstje op met dingen waar jij wel blij mee bent. Dat zijn er vast meer dan je van te voren had gedacht.

je1 je2 je3 je4 je5

weheartit.com

Authored by: Lisa de Graaf

Geef een reactie