herfst jassen

De meeste mensen zijn nu aan het balen omdat de zomer bijna voorbij is. Ik ben stiekem wel blij, want nu kan ik weer opzoek naar een nieuwe jas voor de herfst! De zomer is heel erg fijn, maar ik heb nu ook wel weer zin om stoere cowboy laarzen aan te trekken met een stoere parka of misschien wel een leren jasje.

Op Asos.com kun je je geluk niet op, want er zijn leuke jassen in overvloed. Ik denk dat ik deze herfst weer ga voor een parka en een leren jasje. Deze jassen blijven namelijk lang in de mode, ze passen bij elke outfit en ze zijn makkelijk te dragen. Een donkergroene parka met een lekkere vacht aan de binnenkant kan mij wel gelukkig maken.

Er zijn veel merken die deze herfst met hele leuke modellen komen. Sommige jassen zijn bijvoorbeeld asymetrisch waardoor je meteen een heel grappig effect krijgt. Gelukkig zijn de printjes ook de modewereld nog niet uit, want daar kan ik ook zo van genieten. Een jas met ruitjes print is helemaal hip deze herfst! Genoeg keuze zou ik zeggen, ga dus snel opzoek naar jou perfecte jas want de herfst komt er aan.

€97,60 asos.com

€234,23 asos.com

€130,13 asos.com

€117,12 asos.com

€110,61 asos.com

Authored by: Redactie