Hermès Médor is back!

Als je praat over een design gaat het vaak over iets nieuws. In dit  geval is dat niet zo. In dit geval gaat het om een prachtige comeback. Dat van niets en niemand minder dan  Hermès Médor. Van deze collectie hebben ze al tassen, horloges en andere accessoires. De comebackkid is de horloge.

Het vindingrijke en ondeugende horloge is in een nieuw jasje gestopt. Vanwege de verborgen klok, laat het zien dat er gespeeld kan worden met de tijd. Het origineel is ontworpen in 1993, maar komt nu terug in een nieuw jasje.

Het model komt waarschijnlijk is verschillende kleurrijke versies en is te verkrijgen in twee maten. Médor is verfraaid met gouden of stalen piramidevormige studs. Hierbij komt dat je keuze hebt tussen een edelstenen of geheel diamanten versie. Het leuke is dat het klokje een beetje verstopt zit. Er zit namelijk een soort klepje op het klokje, hierdoor wordt het glas wel beschermd en brengt het geen schade aan het

Hermès Médor heeft in verdere collecties nog gewone schoudertassen, handtassen/clutches, sieraden en de horloge lijn. Wat opvalt is dat de gehele collectie een vrij sterke gouden aanzet heeft. In elk product komen we dat tegen. Er tevens ook veel hoekige lijnen terug te vinden. Waarschijnlijk zal dit staan voor de klasse, luxe en rijkelijke eenvoud.

W028322WW00.jpgvbbn

W028322WW00.jpggh

W028322WW00.jpgfgjnfj

W028322WW00.jpgcghnf

Hermès-Medor-Lifestyle