Het geheime project van Kim & Cara

Kims jongere halfzusje Kendall Jenner wordt op de catwalks van de ene Fashion Week na de andere gespot. Kim, die net iets te klein is en te veel curves heeft voor Paris Fashion Week, kon natuurlijk niet enkel toekijken terwijl een andere Kardashian alle aandacht kreeg.
Gister plaatste Kim Kardashian een foto op haar Instagram waardoor ineens alle aandacht weer op haar gericht was.

Op de foto is niet alleen Kim, maar ook supermodel Cara Delevingne te zien. Beide hebben nat haar, weinig make-up op en dragen matchende zwarte hemdjes. Onder de foto schreef Kim: ” Secret project @CaraDelevingne @kegrand”
@kegrand is het Instagram account van Katie Grand, de editor-in-chief van Love Magazine. Love Magazine is geen onbekende voor de Kardashians, dit is het magazine waar Kendall een gewaagde shoot voor deed. Kunnen we ook zoiets van Kim en Cara verwachten?

Terwijl Kim Kardashian door de fotoshoot bij Studio Zero in Parijs het optreden van haar zusje op de catwalk mistte, kreeg Cara Delevingne het voor elkaar om de shoot te doen en op tijd weer terug te zijn om op de catwalk te stralen.

Wat denk jij dat de foto van Kim en Cara in matchende outfits betekent? Wij kunnen niet wachten tot er meer foto’s verschijnen!

Schermafbeelding 2014-10-01 om 09.29.17